خوراکی های خوشمزه با عسل
در این مطلب قصد داریم تعدادی از خوراکی های خوشمزه با عسل را شرح دهیم
ژله ی میوه با عسل
ساده ترین روش درست کردن ژله ی میوه با عسل این است
که آب هر میوه یا توت را بگیرید . سپس مقداری عسل به آن اضافه نموده
و آن قدر بجوشانید تا به غلظت ژله برسد . بعد در شیشه ی
کوچکی ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری نمایید .
پنیر با عسل
پنیر دلمه ای یا خامه ای را با عسل مخلوط کنید . سپس پودرفندق یا پسته ،
کاهو یا برگ های کرفس ریز شده را روی آن بگذارید و به قطعات کوچک ببرید .
این ترکیب با استفاده از مخلوط خرمای ریز شده ، کشکش ، انجیر با پنیر قابل تغییر است .
خامه عسل
مواد لازم
خامه ی زده شده یک پیمانه
عسل دو قاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق چای خوری
طرز تهیه : خامه را آن قدر بزنید تا پف کند . سپس عسل را به آن اضافه نموده
و خوب به هم بزنید تا صاف و صیقلی شود و بعد وانیل را اضافه کنید .
پنیر خامه ای با عسل
مواد لازم
پنیر خامه ای سفید 200 گرم
پودر بادام و فندق از هر کدام 2 قاشق چای خوری
عسل یک قاشق غذاخوری
طرزتهیه : پنیر خامه ای را در یک ظرف بریزید و سایر مواد را به آن اضافه نموده
و خوب به هم بزنید و سپس میل نمایید .
پوره ی سیب با عسل
مواد لازم
سیب ترش و سفت رنده شده 2 عدد
آب پرتغال با تفاله اش یک چهارم فنجان
عسل یک چهارم فنجان
آبلیمو برای حفظ رنگ سیب یک دوم قاشق غذاخوری
طرز تهیه : تمام مواد مخلوط را در مخلوط کن بریزید تا به صورت پوره درآیند .
این مخلوط برای یک وعده ناهار کافی است .
مخلوط کدوی سبز با عسل
برای افزودن طعم به این غذا نانی را انتخاب کنید که با سیر ، فلفل ، پیاز و پنیر غنی شده باشد .
مواد لازم
نان یک دوم قرص به قطعات حدود 2 سانتی متر بریده شود .
پودر سیر یا پیاز برای طعم دهی به مقدار لازم
کدوی کوچک خرد شده 2 فنجان
عسل یک دوم فنجان
طرز تهیه : فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کنید .
نان ها را ته یک قالب 9 اینچی بچینید و سپس لایه ای از کدو روی
آن قرار داده و پودر سیر بپاشید . سپس عسل را کم کم روی کدوها اضافه کرده
و حدود 30 دقیقه درفر بپزید تا زمانی که کدوها ترد شوند . مواظب باشید کدوها له نشوند .
- ۹۹/۱۰/۱۸