عسل جانشین مناسب برای تمام قند ها
عسل تنها ماده شیرین کننده ای است که به همان صورت که در طبیعت تولید می شود می تواند به مصرف برسد .
برای استفاده از آن تصفیه یا تغییر شکلی لازم نیست و این ماده منحصر به فرد در تمام اعصار به همین صورت مصرف می شده است .
عسل اولین ماده شیرینی است که به وسیله انسان مصرف شد و ابتدا به عنوان غذا استفاده کردند .
حدود صد سال پیش تاکنون قند و شکر از چغندر قند و نیشکر استخراج شده جای آن را گرفته است .
عسل همیشه با غذای مردم خاورمیانه و اروپا همبستگی داشته است .
مهاجرین به قاره آمریکا معمولا سنت ها و برنامه های تهیه غذا و شیرینی خود را نیز به همراه آورده اند
و امروزه بسیاری از شیرینی پزی ها و نانوایی های اسلاوروسی ، ایتالیایی ، یونانی ، اسپانیایی و فرانسوی
در تهیه ی بعضی از فرآورده های خود هنوز هم به مصرف عسل به جای شکر ادامه می دهند .
عسل جانشین مناسب برای تمام قند ها
دکتر کاس ایگرام غذاشناس معروف آمریکایی بیان می دارد تا جایی که امکان دارد از مصرف شکر سفید خودداری نموده
و برای شیرین کردن غذاهایتان از عسل یا شیره کشمش و خرما استفاده نمایید .
بعضی از محققان عسل را نیز مانند سالیر قندها محکوم می کنند
اما این یک اشتباه بزرگی است و نباید یک خانواده آن را از مواد غذایی خود حذف کنند ،
در واقع اگر مصرف بیش از حد قندها باعث ایجاد اختقان در کبد ، خستگی لوزالمعده ،کرم خوردگی دندان ، چاقی مفرط و دیابت می شود
در عوض مصرف کم آن نیز ایجاد خستگی عمومی ، کاهش مقاومت فیزیکی ، کاهش توانایی فعالیت ها و افزایش احساس سرما و ... می گردد .
ما به قند نیاز داریم ، البته این نیاز باید به مقدار منطقی و حتی الامکان از بهترین نوع قندها (عسل) تامین شود
یعنی همان چیزی که زنبورها تهیه می کنند .
عسل تنها ماده قندی طبیعی می باشد که قبل از قند ، کام انسان را شیرین کرده
و ارزش غذایی خود را در طول تاریخ حفظ نموده است بنابراین می تواند
جانشین آن و به عنوان یکی از غذاهای روزانه مورد استفاده قرار گیرد .