عسل جوان

فروش عمده ی عسل های فله و بسته بندی

عسل جوان

فروش عمده ی عسل های فله و بسته بندی

۱ مطلب در مرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

آشپزی با عسل

آشپزی با عسل

در این مطلب به نکاتی در رابطه با آشپزی با عسل خواهیم پرداخت .

قبل از شروع دستورالعمل های غذایی خود ، یادآوری چند نکته درباره ی آشپزی با عسل ضروری است :

1.عسل به خاطر میزان زیاد فروکتوز ، قدرت شیرین کنندگی بیشتری نسبت به شکر دارد .

این بدین معنی است که شما نیاز کمتری به عسل نسبت به شکر دارید .

2.برای جایگزین کردن عسل به جای شکر در دستورالعمل های غذایی ،

ابتدا عسل را جایگزین نیمی از شکر کنید .

با چند آزمایش ، در دستورالعمل های غذایی عسل را جایگزین کل مقدار شکر کنید .

3.به خاطر داشته باشید که هر 12 اونس عسل ( 325 گرم ) برابر با یک فنجان استاندارد اندازه گیری است .

4.برای بهتر پاک شدن عسل به هنگام اندازه گیری ،

دیواره ی فنجان اندازه گیری را با روغن گیاهی قبل از افزودن عسل بپوشانید .

به این طریق به راحتی عسل از فنجان می ریزد .

5.شما ممکن است با یکسری پیش بینی های خاص ،

عسل را به جای شکر در همه ی دستورالعمل های مطلوب خود به خاطر افزایش طعم ،

عطر ، مزه و سلامت بخشی جایگزین نمایید . اما تنها چیزی که باید به یاد داشته باشید

این است که عسل حاوی 20 درصد رطوبت بیشتر از قند است .

در نتیجه شما باید مایع مورد نیاز برای دستورالعمل های خود را تا یک پنجم کاهش دهید .

علت این است که عسل حاوی رطوبت طبیعی است

در حالی که شکر سفید آبزدایی و تصفیه شده و در نتیجه خشک است .

اینک به تهیه برخی از دستورالعمل های غذایی و نوشیدنی هایی که اساس آنها را عسل تشکیل می دهد اشاره می شود .

طرز تهیه شربت ها

*شربت سرکه و عسل : از عسل و سرکه ترکیبی درست می کنند که دو برابر عسل و یک برابر سرکه است

که اکسی مل نام دارد . بسیار خوشمزه بوده و مصرف طبی دارد .

*شربت عسل ( عسل محلول در آب ) :

یک یا دو قاشق غذاخوری عسل را در یک لیوان آب ولرم مخلوط کرده و بنوشید .

آشپزی با عسل

*شربت آبلیمو و عسل : یک یا دو قاشق غذاخوری عسل را با یک قاشق چای خوری آب لیمو ترش

در یک لیوان آب ولرم مخلوط کرده و پس از سرد شدن بنوشید .

*شربت آب پرتقال با عسل : نصف لیوان آب پرتقال و نصف لیوان آب نارنگی را با مقداری عسل مخلوط نموده

و پس از سرد شدن در یخچال با انداختن تکه های یخ در آن مصرف نمایید .

یک زرده تخم مرغ را هم زده و با یک لیوان آب پرتقال مخلوط و مقداری عسل و

کمی خامه به آن افزوده مصرف نمایید . می توانید از مخلوط کردن آب پرتقال و عسل هم شربت تهیه نمایید .

این مطلب ادامه دارد ...

  • عسل جوان