عسل جوان

فروش عمده ی عسل های فله و بسته بندی

عسل جوان

فروش عمده ی عسل های فله و بسته بندی

۴ مطلب در خرداد ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

عصاره بره موم نرم

عصاره بره موم نرم

طرز تهیه : فقط 20 تا 30 درصد تنتور بره موم را بردارید بعد مراحل ساده زیر را انجام دهید .

الف : مرحله اول(ریختن تنتور در بشقاب استریل)

ب : مرحله دوم :تبخیر الکل

بعد از تبخیر الکل عصاره بره موم نرم باقیمانده می تواند

با عسل یا نان برای مصرف خوراکی یا با تکه ای پنبه (گاز استریل) برای مصرف خارجی استفاده شود .

پماد بره موم

این پماد می تواند برای بریدگی های سطحی ، ساییدگی ها و کوفتگی ها مورد استفاده قرار گیرد

و التیام زخم ها را تسریع می نماید .

عصاره بره موم نرم

مواد لازم

. موم عسل یک قاشق چای خوری

. پارافین 4 قاشق چای خوری

. پودر بره موم یک قاشق چای خوری

. عسل یک قاشق چای خوری

طرز تهیه : مواد فوق را در یک ظرف دو جداره یا میکروویو ذوب کنید .

عصاره بره موم

سپس آن را از روی حرارت بردارید و تا زمانی که خنک و ضخیم شود ،

تکان دهید و آن را در ظروف مناسب بریزید . این پماد در درمان مشکلات پوستی کاربرد دارد

و باید آن را روی نواحی آسیب دیده مالیده و به آرامی ماساژ دهید .

عصاره جلای بره موم

این روغن به دوام تمام محصولات چوبی جلا می دهد .

بهترین سازه های سیمی که تا کنون ساخته شده  اند روغن جلایی از بره موم دارند .

مواد لازم

. لاک شیشه ای بلموند 4 قسمت

. بره موم یک قسمت

. صمغ نرم یک قسمت

طرز تهیه : مواد فوق را در یک تنگ شیشه ای در دمای اتاق با هم ترکیب کنید .

سپس آن را با درپوش بپوشانید و بگذارید این مخلوط برای یک هفته بماند

در حالی که با وقفه های منظم آن را تکان می دهید .

این مطلب ادامه دارد ...

  • عسل جوان
  • ۰
  • ۰

ترکیبات تهیه شده از بره موم

بره موم یکی دیگر از فرآورده های زنبور عسل است که می تواند در صدها ترکیب مختلف ، استفاده شود .

این حقیقت که مواد فعال آن را می توان با استفاده از الکل ، چربی و حتی آب استخراج کرد ،

فرصتی بزرگ برای انجام آزمایشات به ما می دهد .

در اینجا لیستی از ترکیبات عمده بره موم که ممکن است در « داروخانه خانگی » خود تهیه کنیم ، ارائه شده است :

پودر بره موم

طرز تهیه : بره موم خام را بردارید و آن را تا حد امکان به تکه های کوچک تقسیم کنید .

سپس تکه های بره موم خام را به مدت 1 تا 2 روز در فریزر بگذارید تا سخت و شکننده شوند .

بعد آنها را با وسیله ای مثل یک آسیاب قهوه ، آسیاب کنید

تا یک پودر خیلی نرم با دانه های خیلی ریز به دست آورید .

عسل و بره موم

سپس پودر بره موم حاصله را در بطری قهوه ای تیره بریزید و در محل تاریک ، خشک و خنک نگهداری نمایید .

این پودر تقریبا برای تهیه تمام فرآورده های دیگر با پایه بره موم قابل استفاده است .

ترکیبات تهیه شده از بره موم

عصاره گرفته شده از آب

طرز تهیه : 10 گرم پودر بره موم را با 100 میلی لیترآب تمیزو خالص مخلوط کنید .

سپس آن را به مدت 10 ساعت به حال خود بگذارید و در صورت امکان ظرف مخلوط را چند بار تکان دهید .

پس از 10 ساعت ، این محلول را صاف کنید ؛

آنچه باقی می ماند را می توان در عصاره های گرفته شده

با الکل یا چربی استفاده کرد یا مثل بره موم خام می توان آن را جوید یا قورت داد .

مایع حاصله طعم و عطری دارد که خاص بره موم است و می توان آن را به روش های مختلف استفاده کرد .

برای نوشیدن ، دهان شویه ، برای غرغره کردن گلو در بیماری های مرتبط یا در استعمال خارجی و ....

ادامه دارد ....

  • عسل جوان
  • ۰
  • ۰

بره موم بخش دوم

بره موم بخش دوم

بره موم یکی دیگر از شگفتی های دارویی کندوی زنبور عسل می باشد .

تحقیقات نشان می دهد که بره موم ضد عفونی کننده ، آنتی بیوتیک ، آنتی باکتریال ، ضد قارچ و حتی ضد ویروس است .

بره موم یکی از نخستین عامل محافظتی طبیعی است .

عملکردی بسیار قوی دارد و اغلب با توجه به تحقیقات گسترده ی روس ها ، پنی سیلین روسی نامیده می شود .

عاملی شگفت انگیز ناشی از فعالیت زنبورهای عسل است .

بره موم خصوصیات ضد میکروبی قوی در برابر آلودگی های مختلف باکتریایی و قارچی از خود نشان داده است .

حتی مشاهده شده که باکتری های استرپتوکوک به بره موم حساس هستند .

بره موم

دکتر آگارد طبیعی دان روسی و کاشف بره موم که بیش از بیست سال سابقه فعالیت در مورد بره موم دارد

و به او لقب بره موم هم داده اند در مورد این فرآورده ی زنبور عسل چنین می نویسد :

بره موم  یک ماده تاثیر گذار قوی است که از گیاهان سودمند جهان به انسان تحویل داده شده است .

بره موم شبیه یک ماده شیمیایی عمل نمی کند که باکتری ها و ویروس های خارجی و کاملا میکروب ها را تخریب کند ،

اما توانایی بدن را برای مقابله با بیماری افزایش می دهد .

بره موم تنظیم کننده هورمون ها و یک آنتی بیوتیک نیز به شمار می رود

که خود محرک طبیعی مقاومت بدن است .

بره موم ممکن است توسط هر بخش سالم یا بیمار مورد استفاده قرار گیرد ،

به این جهت که محافظت کننده در برابر میکروارگانیسم ها می باشد .

بره موم بخش دوم

ابوعلی سینا بزرگترین شخصیت پزشکی ایران در کتاب قانون پزشکی خود به دو نوع موم اشاره کرده یکی موم سفید و دیگری موم سیاه .

موم سیاه همان بره موم است که به نظر ابن سینا دارای خاصیت بیرون آوردن خار و خاشاک از بدن است .

هم چنین این ماده خاصیت پاک کنندگی و زدایندگی دارد .

  • عسل جوان
  • ۰
  • ۰

بره موم بخش اول

بره موم بخش اول

« بره موم یکی از پر ارزش ترین فرآورده های کندو می باشد که تا کنون علم پزشکی به ارزش واقعی آن پی نبرده است » .

واژه بره موم از دو لغت یونانی گرفته شده است .

این واژه قدیمی قرن ها پیش رواج یافت وقتی که یک دانشجوی علوم طبیعی یونانی این حقیقت را به اثبات رساند

که زنبور های عسل از بره موم برای باریک کردن (تنگ کردن) مدخل « شهرشان » یا کندویشان استفاده می کنند

تا مانع ورود مهاجمان ناخوانده شوند . در بسیاری از منابع این واژه به ارسطو نسبت داده شده است .

بره موم که به آن چسب زنبور هم می گویند ، ماده خمیری چسبناک است

که از انواع درختان تبریزی ، بید، درختان کاج و سایر درختان سوزنی برگان ترشح می شود

و زنبور ها آنها را جمع آوری و توسط سبدهای گردی که روی پاهای آنها قرار گرفته است به کندو حمل می کنند .

بره موم بخش اول

کاربرد بره موم در داخل کندو

کاربرد بره موم توسط زنبور عسل بسیار متفاوت است .

بره موم

مهم ترین مصارف آن در داخل کندو عبارت است از :پر کردن شکاف ها ،تنگ کردن سوراخ پرواز و سوراخ تهویه ،ترمیم شکستگی ها ،

ضد عفونی کردن سطح داخلی سلول های نوزادان قبل از تخم گذاری ملکه، جلا دادن سطح داخلی کندو ،

محکم کردن محل اتصال قاب ها و مومیایی کردن اجساد حیوانات خارجی که به داخل کندو راه یافته و کشته می شوند

و زنبور ها قادر به خارج کردن آنها نیستند مانند جسد موش ، مارمولک،حلزون و ...

اجزای تشکیل دهنده بره موم

از نظر شیمیایی بره موم مخلوطی بسیار پیچیده است .

عناصر شیمیایی آن متناسب با منبع آن متفاوت است .

رنگ آن از قهوه ای طلایی تا سبز متمایل به قهوه ای و قهوه ای متمایل به قرمز و قهوه ای متمایل به سیاه متغیر است .

بره موم دارای ترکیبات زیر است :الف:صمغ معطر گیاهی55% ب :موم زنبور عسل 30 %

ج : روغن های آروماتیک  و اتری(فرار) 10 % د:گرده گل 5 %

فلاونول های بسیاری در تشکیل بره موم دخالت دارند .

اجزای دیگر آن عبارتند از:اسیدسینامیک،سینامیل الکل،وانیلین،اسیدکافئیک،تتوکریسین،

ایزالپینین،پینوسمبرین،کریزین ،گالانژین و اسیدفرولیک.

ادامه دارد...

  • عسل جوان