عسل جوان

فروش عمده ی عسل های فله و بسته بندی

عسل جوان

فروش عمده ی عسل های فله و بسته بندی

  • ۰
  • ۰

ترکیبات عسل بخش سوم

پروتئین ها

علاوه بر  پروتئین های آنزیمی مقدار اندکی پروتئین در عسل وجود دارد ، که مانند  سایر ترکیبات در انواع عسل متفاوت است .

وجود ماده پروتئینی قابل رسوب ، اساس آزمایش ها اولیه برای تشخیص عسل طبیعی از تقلبی بوده است .

پاینی و همکاران حدود نیمی از ماده کلوئیدی عسل را پروتئین دانستند .

هلیوی دو نوع پروتئین با وزن مولکولی 73/000 و 146/000را در عسل گزارش کرد ، سپس وایت و کاشنیر 4تا 7 جزء مختلف ماده پروتئینی را یافتند که 4 مورد آن از زنبور بود .بریگز و دیمایر 5 پروتئین را در عسل گزارش کردند .

پیچیدگی پروتئین های بعد ها با روش های جدیدی تفکیک شد و مشخص گردید .

ترکیبات عسل بخش سوم

اسیدهای آمینه

بخش عمده نیتروژن غیر پروتئینی در اسید های آمینه وجود دارد .

این مواد با روش های حساس ویژه ای بررسی شده اند .

وایت نتایج تحقیقات پنج محقق را در مورد 18 اسید آمینه خلاصه کرده است .

پیترو اطلاعات سه طرح مطالعاتی دیگر را جمع آوری کرده است . داویز از نسبت های تعدادی اسید های آمینه برای شناسایی منطقه تولید عسل استفاده کرده است ، در این تحقیق 98 نمونه عسل از 11 کشور مورد بررسی قرار گرفته است .

ترکیبات عسل

ویتامین ها

عسل دارای حداقل 6 نوع ویتامین است که مقدار آنها کم و متفاوت است .یک ماده جالب توجه عسل اسید اسکوربیک است که وایت آن را مورد مطالعه قرار داده است .گریبیل با یک روش شیمیایی و با ارزیابی زیستی عسل نشان داد که تقریبا 100 تا 300 میلی گرم اسید اسکوربیک در هر 100 گرم عسل وجود دارد .رحمانیان و همکارانش گزارش کردند که عسل دماوند ایران در هر 100 گرم حاوی 18 تا 240 میلی گرم اسید اسکوربیک است و مصرف عسل را به عنوان منبع ویتامین سی و جبران کمبود آن توصیه کردند .

پایان

  • ۹۶/۰۵/۲۵
  • عسل جوان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی