عسل جوان

فروش عمده ی عسل های فله و بسته بندی

عسل جوان

فروش عمده ی عسل های فله و بسته بندی

  • ۰
  • ۰

چه ترکیباتی فعالیت عسل را کم می کنند ؟

اسیدیته

اسیدیته عسل به حدی پایین است که رشد بسیاری از گونه های باکتری را محدود یا کند می نماید .

اگر عسل با محلول های بافری مانند مایعات معده رقیق شود ممکن است اسیدیته آن خنثی گردد .

اسمولاریته

قند زیاد عسل باعث شده که آب از دسترس میکروارگانیسم ها خارج شود به طوری که باکتری ها و قارچ ها نمی توانند

در عسل کاملا رسیده رشد کنند ، ولی در عسل خیلی رقیق رشد می کنند .

آنزیم گلوکز اکسیداز با رقیق شدن عسل فعال شده و پر اکسید هیدروژن تولید می کند ،

پراکسید هیدروژن عامل ضدباکتریایی در عسل است .

گلوکز اکسید از بعضی عسل های دارای یک فاکتور حساس شونده در اثر حرارت و نور غیر فعال می شود .

بعضی از عسل ها نیز موادی دارند که پر اکسید هیدروژن تولید شده توسط آنزیم ها را تخریب می کنند .

چه ترکیباتی فعالیت عسل را کم می کنند ؟

سایر ترکیبات

برخی عسل ها مواد ضدباکتریایی مختلفی داشته که ممکن است توسط منبع گیاهی خاصی تولید شوند

که در بعضی موارد نقش اصلی در فعالیت ضدباکتریایی عسل را دارند .

اسیدیته عسل های مختلف بین 2/3 و 5/4  است . حساسیت فعالیت آنزیم گلوکز اکسید از به نور در اسیدیته 8 حداقل بوده و در اسیدیته کمتر از 5 به شدت افزایش می یابد . هنوز مشخص نشده که حساسیت عسل به نور تحت تاثیر اسیدیته یا آنزیم است .

ترکیبات عسل

میزان پراکسید هیدروژن عسل به شدت تحت تاثیر روشنی روز و لامپ های مهتابی است ، نور این لامپ ها مضر تر از نور لامپ های الکتریکی با نور سفید می باشد. اگر 10 گرم عسل در یک بشر آزمایشگاهی 50 میلی لیتری به مدت 2 ساعت قرار گیرد تقریبا نیمی از فعالیت آنزیمی خود را از دست می دهد . لامپ ها و فیلتر های مختلف با طول موج بلند 425 تا 525 نانومتر حداکثر حساسیت آنزیمی را ایجاد می کنند .

  • ۹۶/۰۶/۰۵
  • عسل جوان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی