عسل جوان

فروش عمده ی عسل های فله و بسته بندی

عسل جوان

فروش عمده ی عسل های فله و بسته بندی

  • ۰
  • ۰

دستگاه نیش و خصوصیات فیزیکی زهر

دستگاه نیش زنبور عسل شامل غده ، مجرا ، کیسه و نیش است که این اجزاء باعث تولید ، محافظت ، ذخیره و مکانیزم تزریق

زهر می شوند .

زنبورهای تازه متولد شده میزان کمی زهر دارند .

با تغذیه مواد پروتئینی غنی و میزان زیاد گرده گل کیسه زهر به تدریج پر می شود .

بیشترین میزان زهر در زنبور های 18 تا 20 روزه مشاهده می شود .

کیسه زهر زنبور 3/0 میلی گرم زهر را در خود جا می دهد .

زهر زنبور مایعی است بی رنگ ، با مزه تند ، و بوی آن شبیه موز رسیده است .

دستگاه نیش و خصوصیات فیزیکی زهر

جمع آوری زهر زنبور :

در سال 1930 جمع آوری زهر یک کار مشکل و خسته کننده بود .

زهر زنبور عسل

در همان سال کمپانی مک هنریش شروع به جمع آوری زهر برای استفاده در تولیداتش نمود .

برای این منظور در طول روز خانم ها با پوشیدن لباس های محافظ در زنبورستان و در کنار کندوها می ایستادند و با یک پنس

بلند زنبورها را می گرفتند

و آنها را وادار به نیش زدن به کاغذهای جاذب خارج و در ترکیبات استاندارد بکار می بردند .

برای تولید زهر به میزان زیاد و کیفیت بالا نیاز به تکنیک ، جمع آوری میزان زیاد و با کیفیت زهر زنبور را امکان پذیر می ساخت .

روش های زیادی برای جمع آوری زهر زنبور ابداع و توسعه پیدا کرد که هنوز هم بکار می روند یکی از ساده ترین این روشها

گرفتن یک زنبورها با دو انگشت شصت و اشاره و یا یک پنس و وادار کردن آن به نیش زدن روی یک صفحه شیشه ای است .

زهر خشک شده زنبور را می توان از روی شیشه تراشید و در آب دو بار استریل شده یا محلول ایزوتونیک سالین حل نموده با

این وجود شیوه زمان بر و خسته کننده است .

  • ۹۶/۰۸/۰۶
  • عسل جوان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی