عسل جوان

فروش عمده ی عسل های فله و بسته بندی

عسل جوان

فروش عمده ی عسل های فله و بسته بندی

  • ۰
  • ۰

مقایسه قند ( شکر ) با عسل

چرا عسل ؟

چندین دلیل وجود دارد که توجیه کندکه چرا بهتر است عسل به عنوان شیرین کننده انتخاب شود .

پیدا کردن آن در هر خواربار فروشی آسان بوده و استفاده از آن خیلی ساده است ،

در تمام پخت ها نتیجه ای بهتر به دنبال دارد و به طور خارق العاده ای برای شما خوب و مفید است .

این حالت را نمی توان در مورد بسیاری از شیرین کننده ها ، گفت .

عسل شیرین است و خوردن آن به حفظ سلامتی کمک می کند .

اول بگذارید در مورد دانه های سفید شکر صحبت کنیم .

در واقع این شیرینی بدون طعم ، سفید ، مرده و ارزان در همه جا و همه چیز یافت می شود .

چرا از واژه «مرده» استفاده می کنیم ؟دانه های سفید شکر ساکاروز خالص هستند .

مقایسه قند ( شکر ) با عسل

ساکاروز قندی جدید در تاریخ بشر است چون می توان آن را فقط از نیشکر و چغندر قند در مقادیر زیاد تهیه کرد .

میلیون ها هکتاراز این دو محصول در اراضی کشاورزی حاشیه ای که بیش از حد مورد بهره برداری قرار می گیرند ،

ضمن استفاده از تن ها کود شیمیایی ، علف کش و حشره کش برای افزایش سود حاصله ، کشت می شوند .

قند موجود در عسل

بعدمحصول برداشت می شود و به تصفیه خانه های بزرگی منتقل می شود

که در آنجا نیشکر و چغندر قند خرد شده و بعد تغلیظ و سپس بی رنگ و سفید می شوند .

تمام مواد مغذی ؛ طعم ها و ویتامین های آن گرفته می شود .

وقتی توسط انسان مصرف می شود ، بدن باید از قبل ویتامین های گروه ب یک را ذخیره کرده باشد

تا به تجزیه و هضم ساکارز کمک کند قبل از اینکه بتواند مورد استفاده بدن انسان قرار بگیرد .

بدن انسان نمی تواند ساکارز را به شکل اولیه اش ذخیره کند ؛

بنابراین باید برای استفاده از ساکارزی که ارزش غذایی برای بدن ندارد وقت و انرژی بگذارد .


  • ۹۶/۰۹/۱۱
  • عسل جوان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی