عسل جوان

فروش عمده ی عسل های فله و بسته بندی

عسل جوان

فروش عمده ی عسل های فله و بسته بندی

  • ۰
  • ۰

غلظت عسل

غلظت عسل

« عسل رقیق بد است ؛ عسل غلیظ خوب است » .

این هم از باور های غلطی است که باید اصلاح شود .

رقیق یا غلیظ بودن عسل بستگی به دو عامل دارد .

اول و مهم تر میزان آبی است  که در عسل وجود دارد .

دوم درجه حرارت محیطی که به هنگام خرید مشتری در آن قرار دارد .

در تابستان عسل کمتر کش می آید ، در زمستان بیشتر .

علت این است که بر اثر برودت خودش را به اصطلاح جمع می کند .

به همین دلیل بر روی بسته عسل های خارجی برچسب هایی برای راهنمایی مصرف کننده دیده می شود

به این مضمون که « گرم کنید تا نرم شود ، سرد کنید تا سرد شود » .

غلظت عسل

اما در مورد غلظت عسل های مختلف :

به طور مثال عسل جنگل های شمال ایران و عسل مرکبات رقیق تر از عسل های مناطق کوهستانی مانند :

سبلان ، پلور ، محلات ، خوانسار و غیره هستند .

غلظت عسل

به هیچ وجه این بدان معنی نیست که دسته اول از کیفیت پایین برخوردار باشند .

هر دو عسل طبیعی و خالص هستند اما در یکی میزان آب موجود کمی بیشتر از دیگری است .

در تعریف جهانی پذیرفته شده ،عسل قابل قبول برای عرضه به بازار عسلی است که از حداکثر 18 درصد آّب و حداقل 82 درصد مواد قندی تشکیل شده باشد .

آب بیش از 18 درصد در عسل موجب تخمیر می شود یعنی غلظت مواد قندی کمتر از 82 درصد امکان رشد باکتری را فراهم می سازد .

اگر به عسلی برخوردید که رقیق تر از عسل های مورد شناخت شماست و از نظر ظاهری علایمی از ترشیدگی و تخمیر در آن نیست ،

گمان مبرید که خدای ناکرده تقلبی است ، یا عسلی با درجه کیفیت پایین تر است .

  • ۹۶/۱۱/۰۷
  • عسل جوان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی