عسل جوان

فروش عمده ی عسل های فله و بسته بندی

عسل جوان

فروش عمده ی عسل های فله و بسته بندی

  • ۰
  • ۰

عسل گیاهی ( طعم دار کردن عسل )

شما می توانید مقداری عطر و طعم گیاهان علفی تازه و معطر را به عسل سبک و ملایم خود اضافه نمایید .

ابتدا گیاهان علفی تاه و آبدار و مملو از عطر را صبح زود جمع آوری کنید .

سپس با آب سرد کاملا بشویید تا گرد و خاک ، حشرات ، گل های له شده یا برگ های پیر ( که مثل برگ تازه ، براق ، صاف و سبز خوشرنگ نیستند ) از آنها جدا شوند .

تقریبا از هر گیاه علفی معطر می توان برای طعم دار کردن عسل استفاده کرد .

گیاهان علفی معطر لطیفی مانند گلبرگ های گل سرخ (رز) ، بابونه ، اسطوخودوس ، یا گیاهان علفی خوشبو تر مانند رزماری ، بادیان رومی یا انواع نعناع ها را انتخاب کنید .

از عسل بهاره سبک با عطر و طعم ملایم استفاده کنید .

عسل گیاهی ( طعم دار کردن عسل )

پس از صاف کردن فرآورده یا محصولتان ، بطری های پینت ( پیمانه ای که 8 تای آن یک گالن می شود ) را تا حدود چهار پنجم حجم آن عسل بریزید

طوری که بتوانید بدون سرریز شدن عسل ، گیاهان علفی را به آن اضافه کنید یا از آن بردارید .

تعدادی کیسه بزرگ و قابل استفاده مجدد را که معمولا برای چای کیسه ای استفاده می کنند

را از یک فروشگاه صنایع دستی محلی یا فروشگاه محصولات و مواد غذایی ارگانیک تهیه نمایید .

عسل گیاهی

یا با استفاده از نایلون دارای منفذ ریز که می توانید از یک فروشگاه لوازم مصنوعی خریداری نمایید ،

خودتان کیسه درست کنید.

مساحت این کیسه ها می بایست 2 تا 4 اینچ مربع باشد ضمن اینکه یک نخ کشی

یا هر چیز دیگری که دهانه کیسه را ببندد در قسمت ورودی کیسه وجود داشته باشد .

گیاهان علفی و معطر جمع آوری شده را به قطعات متوسط یا ریز خرد نمائید و 3تا 5 قاشق سوپخوری

به کیسه های مذکور اضافه کرده و درب آنها را ببندید .

  • ۹۶/۱۱/۱۰
  • عسل جوان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی