عسل جوان

فروش عمده ی عسل های فله و بسته بندی

عسل جوان

فروش عمده ی عسل های فله و بسته بندی

  • ۰
  • ۰

بیماری های هورمونی

بیماری های هورمونی

در این مطلب به شرح و شناخت بیماری های هورمونی خواهیم پرداخت .

1.کارکرد انواع هورمون ها

اعمال بدن به وسیله ی دو سیستم عمده تنظیم می شوند :

سیستم عصبی و سیستم هورمونی یا غدد درون ریز . به طور کلی ،

سیستم هورمونی بدن ، با کنترل اعمال متابولیک مختلف بدن ،

کنترل سرعت واکنش های شیمیایی در سلول ها یا انتقال مواد از غشاء سلول ها

یا جنبه های دیگر متابولیسم سلولی از قبیل رشد و ترشح سر و کار دارد .

پاره ای از اثرات هورمونی در طی چند ثانیه به وجود می آید در حالی که پاره ای دیگر

فقط چندین روز وقت لازم دارند تا شروع شوند و سپس برای هفته ها ،

ماه ها یا حتی سال ها ادامه می یابند . انواع هورمون های غدد درون ریز به شرح زیر هستند :

1-1.هورمون های هیپوفیز قدامی

-هورمون رشد که باعث رشد تقریبا تمام سلول ها و بافت های بدن می شوند .

بیماری های هورمونی

-آدرنوکورتیکوتروپین که قسمت قشری غده فوق کلیوی را وادار به ترشح هورمون های قشر فوق کلیوی می کند

و هورمون محرک غده تیروئید که موجب ترشح تیروکسین و تری یدوتیرونین از غده تیروئید می شود .

-هورمون محرک فولیکولی که موجب رشد فولیکول ها در تخمدان قبل از تخمک گذاری

و نیز پیشبرد تشکیل اسپرماتوزوئیدها د بیضه ها می شود .

-هورمون لوتئینی که نقش مهمی در ایجاد تخمک گذاری بازی می کند و نیز موجب

ترشح هورمون های جنسی زنانه از تخمدان ها و تستوسترون از بیضه ها می شود .

-پرولاکتین که موجب پیشبرد تکامل و رشد پستان ها و ترشح شیر می شود .

1-2.هورمون های هیپوفیز خلفی

-هورمون ضد ادراری که کلیه ها را وادار به احتباس آب می کند و محتوی آب بدن را افزایش می دهد .

همچنین در غلظت زیاد موجب تنگی رگ های خونی در سراسر بدن و افزایش فشار خون می شود .

-اکسی توسین که رحم را در جریان زایمان منقبض و به این ترتیب به خروج نوزاد کمک می کند ،

همچنین سلول های میواپیتلیال را در پستان ها منقبض کرده و ب

دین وسیله شیر را در هنگام مکیدن پستان توسط نوزاد به بیرون می راند .

این مطلب ادامه دارد ...

  • عسل جوان
  • ۰
  • ۰

خوراکی های خوشمزه با عسل

در این مطلب قصد داریم تعدادی از خوراکی های خوشمزه با عسل را شرح دهیم

ژله ی میوه با عسل

ساده ترین روش درست کردن ژله ی میوه با عسل این است

که آب هر میوه یا توت را بگیرید . سپس مقداری عسل به آن اضافه نموده

و آن قدر بجوشانید تا  به غلظت ژله برسد . بعد در شیشه ی

کوچکی ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری نمایید .

خوراکی های خوشمزه با عسل

پنیر با عسل

پنیر دلمه ای یا خامه ای را با عسل مخلوط کنید . سپس پودرفندق یا پسته ،

کاهو یا برگ های کرفس ریز شده را روی آن بگذارید و به قطعات کوچک ببرید .

این ترکیب با استفاده از مخلوط خرمای ریز شده ، کشکش ، انجیر با پنیر قابل تغییر است .

خامه عسل

مواد لازم

خامه ی زده شده یک پیمانه

عسل دو قاشق غذاخوری

وانیل یک قاشق چای خوری

طرز تهیه : خامه را آن قدر بزنید تا پف کند . سپس عسل را به آن اضافه نموده

و خوب به هم بزنید تا صاف و صیقلی شود و بعد وانیل را اضافه کنید .

پنیر خامه ای با عسل

مواد لازم

پنیر خامه ای سفید 200 گرم

پودر بادام و فندق از هر کدام 2 قاشق چای خوری

عسل یک قاشق غذاخوری

طرزتهیه : پنیر خامه ای را در یک ظرف بریزید و سایر مواد را به آن اضافه نموده

و خوب به هم بزنید و سپس میل نمایید .

پوره ی سیب با عسل

مواد لازم

سیب ترش و سفت رنده شده 2 عدد

آب پرتغال با تفاله اش یک چهارم فنجان

عسل یک چهارم فنجان

آبلیمو برای حفظ رنگ سیب یک دوم قاشق غذاخوری

طرز تهیه : تمام مواد مخلوط را در مخلوط کن بریزید تا به صورت پوره درآیند .

این مخلوط برای یک وعده ناهار کافی است .

مخلوط کدوی سبز با عسل

برای افزودن طعم به این غذا نانی را انتخاب کنید که با سیر ، فلفل ، پیاز و پنیر غنی شده باشد .

مواد لازم

نان یک دوم قرص به قطعات حدود 2 سانتی متر بریده شود .

پودر سیر یا پیاز برای طعم دهی به مقدار لازم

کدوی کوچک خرد شده 2 فنجان

عسل یک دوم فنجان

طرز تهیه : فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کنید .

نان ها را ته یک قالب 9 اینچی بچینید و سپس لایه ای از کدو روی

آن قرار داده و پودر سیر بپاشید . سپس عسل را کم کم روی کدوها اضافه کرده

و حدود 30 دقیقه درفر بپزید تا زمانی که کدوها ترد شوند . مواظب باشید کدوها له نشوند .

  • عسل جوان
  • ۰
  • ۰

چاشنی عسل

چاشنی عسل

دراین مطلب میخواهیم به طرز تهیه چاشنی عسل و استفاده از آن در میان وعده ها بپردازیم .

کره آب شده را با عسل ترکیب کنید و آن را به صورت قطره قطره روی کیک یا کلوچه بریزید .

کره ی بادام زمینی با عسل

مواد لازم

*کره ی بادام زمینی 250 گرم

*عسل 150 گرم

*دارچین یک قاشق چای خوری

طرز تهیه : مواد را با هم ترکیب کرده وکاملا بهم بزنید .

می توانید آن را با نان ، کلوچه ، بیسکویت و ساندویچ استفاده نمایید .

چاشنی عسلی هلو و زغال اخته

مواد لازم

*عسل یک فنجان

*زغال اخته ی تازه یک فنجان

*هلو تازه یک فنجان

*دارچین یک قاشق چای خوری

طرز تهیه : عسل ، زغال اخته و دارچین را در یک

ماهی تابه ی بزرگ به خوبی با هم ترکیب کرده و

روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه بجوشانید .

چاشنی عسل

سپس از روی حرارت برداشته و هلوهای رسیده ی برش داده شده را اضافه نمایید

و خوب با هم مخلوط کنید .

دسر برای عصرانه با عسل

این چاشنی را می توانید با کیک ، کلوچه و بستنی میل نمایید .

خمیر شکلاتی عسلی

طرز تهیه : 3 قطعه  شکلات را آب کرده و یک پیمانه عسل مایع به آن اضافه نمایید .

مخلوط را خوب بهم زده و داخل یک ظرف بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری نمایید .

برای تهیه ی شکلات گرم یا خنک ، یک قاشق غذاخوری خمیر ( مایه )

را با 3 قاشق غذاخوری آب ترکیب کرده و سه چهارم پیمانه شیر داغ یا سرد به آن اضافه نمایید .

این خمیر برای ترکیب نوشیدنی های شکلاتی

یا سس های شکلاتی برای دسرها استفاده می شوند .

کره زردآلوی عسلی

طرز تهیه : یک کیلو زردآلوی خشک را یک شب درآب خیس کنید .

صبح روز بعد ، زردآلوها را در همان آب بپزید تا نرم شوند .

سپس آنها را روی الک درشت بمالید تا خمیر آن جدا شود .

نصف پیمانه عسل به هر پیمانه خمیر میوه اضافه کنید .

کمی آبلیمو هم به آن افزوده و حدود 10 دقیقه بجوشانید و مرتب به هم بزنید .

سپس آن را در ظروف شیشه ای استریل ریخته و در آن را با موم محکم ببندید .

از دوستانتان با کره میوه ای عسلی که بر روی نان یا بیسکویت مالیده می شود ، پذیرایی کنید .

کره آلوی عسلی

طرز تهیه : به روش تهیه ی کره زردآلو تهیه می شود .

  • عسل جوان
  • ۰
  • ۰

انواع دسرها با عسل

در این مطلب به تهیه ی انواع دسرها با عسل خواهیم پرداخت .

طرز تهیه کره و خامه های عسلی

خامه عسلی

مواد لازم

پنیر خامه ای 250 گرم

عسل یک چهارم فنجان

آب پرتقال 2 قاشق غذاخوری

پوست پرتقال یک قاشق چای خوری

طرز تهیه : تمام مواد فوق را با هم کاملا مخلوط کنید تا نرم شوند .

به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید . اگر یک شب بماند ، بهتر است .

این خامه را با مالیدن روی رولت ، کلوچه یا کیک استفاده نمایید .

خامه عسل شکلاتی

خامه عسل شکلاتی

مواد لازم

خامه ترش یک فنجان

عسل یک دوم فنجان

پودر کاکائو تلخ یک دوم فنجان

وانیل یک قاشق چای خوری

طرز تهیه : تمام مواد را در یک کاسه ی متوسط با هم کاملا مخلوط کنید .

روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید .

سپس با میوه ها و یا کیک های متناسب با آن استفاده نمایید .

پنیر خامه ای با عسل

مواد لازم

پنیر خامه ای 250 گرم

عسل 100 گرم

طرز تهیه : عسل را با پنیر خامه ای مخلوط نموده و آن قدر بهم بزنید تا کاملا شفاف شود .

انواع دسرها با عسل

این خامه را می توان روی کیک های فنجانی یا کیک هویج ریخته و مصرف نمود .

کره عسل

برای نگهداری کره 20 تا 25 درصد عسل را با آن به خوبی مخلوط نموده تا به صورت مایع نرمی درآید .

انواع دسرها با عسل

سپس آن را در جای خنک و یا یخچال نگهداری نمایید .

این ترکیب ماده غذایی لذیذی برای استفاده با نان ، ساندویچ و کلوچه ها ایجاد می کند .

برای ناهار کودکان خود از کره یا کره عسل که بر روی نان گندم یا هر نان دیگری مالیده می شود ، استفاده نمایید .

کره ی عسلی

کره ی عسلی ترکیبی از عسل کریستالی ( رس کرده ) و کره ی مخصوص صبحانه می باشد .

معمولا این ترکیب شامل 90 درصد عسل و 10 درصد کره می باشد .

اما طبق ضائقه می توانید آن را تغییر دهید .

محصول تجاری آن در حال حاضر در ایالات متحده در حال توسعه است

و در کانادا هم از سال 1930 وجود داشته و همیشه هم بازار خوبی داشته است .

کره ی عسلی خانگی اگر در یخچال نگهداری شود بعد از چند هفته ترش می شود ،

اما تولیدکنندگان تجاری آن به وسیله ی فرآیندهای خاص و سری ،

با اضافه کردن طول عمر محصول مانع ترش شدن آن می شوند .

  • عسل جوان
  • ۰
  • ۰

آشپزی با عسل

آشپزی با عسل

در این مطلب به نکاتی در رابطه با آشپزی با عسل خواهیم پرداخت .

قبل از شروع دستورالعمل های غذایی خود ، یادآوری چند نکته درباره ی آشپزی با عسل ضروری است :

1.عسل به خاطر میزان زیاد فروکتوز ، قدرت شیرین کنندگی بیشتری نسبت به شکر دارد .

این بدین معنی است که شما نیاز کمتری به عسل نسبت به شکر دارید .

2.برای جایگزین کردن عسل به جای شکر در دستورالعمل های غذایی ،

ابتدا عسل را جایگزین نیمی از شکر کنید .

با چند آزمایش ، در دستورالعمل های غذایی عسل را جایگزین کل مقدار شکر کنید .

3.به خاطر داشته باشید که هر 12 اونس عسل ( 325 گرم ) برابر با یک فنجان استاندارد اندازه گیری است .

4.برای بهتر پاک شدن عسل به هنگام اندازه گیری ،

دیواره ی فنجان اندازه گیری را با روغن گیاهی قبل از افزودن عسل بپوشانید .

به این طریق به راحتی عسل از فنجان می ریزد .

5.شما ممکن است با یکسری پیش بینی های خاص ،

عسل را به جای شکر در همه ی دستورالعمل های مطلوب خود به خاطر افزایش طعم ،

عطر ، مزه و سلامت بخشی جایگزین نمایید . اما تنها چیزی که باید به یاد داشته باشید

این است که عسل حاوی 20 درصد رطوبت بیشتر از قند است .

در نتیجه شما باید مایع مورد نیاز برای دستورالعمل های خود را تا یک پنجم کاهش دهید .

علت این است که عسل حاوی رطوبت طبیعی است

در حالی که شکر سفید آبزدایی و تصفیه شده و در نتیجه خشک است .

اینک به تهیه برخی از دستورالعمل های غذایی و نوشیدنی هایی که اساس آنها را عسل تشکیل می دهد اشاره می شود .

طرز تهیه شربت ها

*شربت سرکه و عسل : از عسل و سرکه ترکیبی درست می کنند که دو برابر عسل و یک برابر سرکه است

که اکسی مل نام دارد . بسیار خوشمزه بوده و مصرف طبی دارد .

*شربت عسل ( عسل محلول در آب ) :

یک یا دو قاشق غذاخوری عسل را در یک لیوان آب ولرم مخلوط کرده و بنوشید .

آشپزی با عسل

*شربت آبلیمو و عسل : یک یا دو قاشق غذاخوری عسل را با یک قاشق چای خوری آب لیمو ترش

در یک لیوان آب ولرم مخلوط کرده و پس از سرد شدن بنوشید .

*شربت آب پرتقال با عسل : نصف لیوان آب پرتقال و نصف لیوان آب نارنگی را با مقداری عسل مخلوط نموده

و پس از سرد شدن در یخچال با انداختن تکه های یخ در آن مصرف نمایید .

یک زرده تخم مرغ را هم زده و با یک لیوان آب پرتقال مخلوط و مقداری عسل و

کمی خامه به آن افزوده مصرف نمایید . می توانید از مخلوط کردن آب پرتقال و عسل هم شربت تهیه نمایید .

این مطلب ادامه دارد ...

  • عسل جوان
  • ۰
  • ۰

زهر زنبور عسل

زهر زنبور عسل

در این مطلب به نکاتی در رابطه با زهر زنبور عسل می پردازیم .

« زنبور عسل حشره ای است که فرآورده هایی را تولید می کند

که از دوره هایی که کسی به خاطر نمی آورد بشر به آن ها وابسته بوده است . »

تولید زهر زنبور عسل بلافاصله پس از تولد شروع می شود

و تا سنین 16 تا 21 روزگی که زنبور کارگر وظیفه ی دفاع و حفاظت از کندو را عهده دار هست ،

کیسه ی زهری او پر می شود . در 21 روزگی تولید زهر متوقف می شود .

در حالی که کیسه ی زهر زنبورهای متولد شده در بهار و تابستان در سنین 16 تا 20 روزگی پر می شود ،

کیسه ی زهر زنبورهای پاییزی در سنین 12 تا 15 روزگی پر می گردد .

مقدار کل تولید زهر زنبور کارگر سه دهم تا پنج دهم میلی گرم است

و این مقدار به عواملی چون سن ، نژاد ، فصل و میزان مصرف گرده بستگی دارد .

در صورتی که گردهن ی گل از جیره ی غذایی زنبور حذف شود ، تولید زهر نیز متوقف خواهد شد .

عکس العمل انسان در مقابل  زهر

انسان در مقابل زهر ، عکس العمل های متفاوتی از خود نشان می دهد

زهر زنبور عسل

زهر زنبور عسل

که بستگی به درجه ی حساسیت افراد مختلف در مقابل این نوع زهر دارد .

این نوع حساسیت ها عبارت اند از :

1.حساسیت موضعی :شامل درد ، سوزش و متورم شدن محل نیش .

اکثر افراد این گونه عکس العمل را از خود نشان می دهند

که اثر آن به خودی خود پس از مدت کوتاهی از بین خواهد رفت .

2.حساسیت شدید : در این حالت زهر روی سلسله اعصاب اثر می گذارد

و باعث تنگی نفس شدید ، اختلالات قلبی و یا انقباض وریدی می شود .

این گونه عکس العمل ها بسیار نادر می باشند

و با قرار دادن  کیسه ی یخ روی بدن بیمار و تزریق آدرنالین یا آنتی هیستامین توسط پزشک ،

می توان بیمار را درمان کرد .

نیش زنبور عسل دارای خار وارونه ای است که پس از فرو کردن به بدن انسان از بدنش کنده می شود

و زنبور پس از مدت کوتاهی می میرد .

حساسیت بدن نسبت به زهر زنبور در افراد متفاوت است :

زنان  ، کودکان و افراد سالمند حساسیت بیشتری دارند .

آزمایش نشان داده که یک تا 5 و حتی 10بار گزش زنبور برای فردی  که از تندرستی کامل برخوردار است

کاملا  تحمل آور بوده و چیزی جز سرخ شدن پوست ،

آماس سبک و احساس سوزش به بار  نمی آورد ؛

200 تا 300 گزش پی در پی موجب زهر
آلود شدن تمام بدن مخصوصا دستگاه گردش خون و سیستم عصبی می گردد

و اگر شماره ی گزش به 500 یا بیشتر برسد ، مرگ آور خواهد بود .

  • عسل جوان
  • ۰
  • ۰

ماسک عسل برای شفافیت پوست

در این مطلب می خواهیم به موضوع ماسک عسل برای شفافیت پوست بپردازیم .

2قاشق عسل صاف شده و یک قاشق روغن زیتون را مخلوط نموده و به مدت  15 دقیقه روی صورت بمالید

سپس پاک کنید و شفافیت و شادابی خاص پوست را ملاحظه نمایید .

ماسک عسل برای هر نوع پوست ( چرب ، خشک ، مخلوط )

طرز تهیه : آب نصف پرتقال را بگیریدو سه قاشق مرباخوری عسل ولرم به آن اضافه نمایید

تا شل و حل شود ، خوب مخلوط کنید و به صورت و گردن بمالید .

بعد از 20 دقیقه صورت را بشویید و کرم بزنید .

ماسک عسل برای شفافیت پوست

عسل وانرژی

امام صادق (علیه سلام ) می فرماید : «هیچ چیز برای مردم مانند عسل شفابخش نیست.»

عسل یکی از بهترین غذاهای تاین کننده انرژی انسان می باشد

و ارزش آن از نظر کالری قابل توجه است یعنی یک کیلوگرم عسل معادل 3150 کیلو کالری

انرژی تولید می نماید و بالقوه یک غذای قلیایی است .

عسل به علت داشتن گلوکز و فروکتوز باعث تولید انرژی سریع ( در اثر سوختن گلوکز )

و انرژی طولانی ( دراثر سوختن فروکتوز ) می گردد .

این قند ها بدون اینکه احتیاج به هضم اولیه داشته باشند جذب می شود

ماسک عسل برای شفافیت پوست

و از طریق عروق خونی که دیواره روده ها را پوشانده وارد جریان خون شده سپس از طریق وریدباب وارد کبد می گردند

و در آنجا به گلیکوژن تبدیل می شوند .

این ماده توسط بدن برای تولید انرژی به کار می رود .

ثابت شده است که بیش از نیمی از انرژی مورد نیاز بدن را مواد قندی تامین می کند .

شکر به طور قابل ملاحظه ای خستگی را کاهش می دهد

و عسل از این نظر حائز اهمیت است که تقریبا به کلی از گلوکز و فروکتوز خالص

که سهل الهضم و سهل التجزیه و انرژی زا هستند ، تشکیل شده است .

بسیاری از ورزشکاران در بازی ها و فاصله بین دو بازی برای تامین انرژی مصرف شده عسل می خورند

و پزشکان برای سالخوردگان و کودکانی که احتیاج به دوباره سازی سریع قدرت تحلیل رفته

خود دارند عسل تجویز می کنند زیرا به سرعت جذب شده و انرژی تولید می کند .

استفاده از عسل به عنوان منبع انرژی در ورزش هایی چون فوتبال ،

والیبال ، بسکتبال ، شنا ، دو ، کشتی و دوچرخه سواری و ... مناسب است .

برای پی بردن به انرژی زایی و اهمیت غذایی عسل در بدن اگر به دو نفرکه از

بی غذایی بیهوش شده اند به یکی شربت عسل ( عسل محلول در آب )

و به دیگری شربت قند بخورانیم اولی زودتر از دومی به هوش می آید

زیرا قندهای موجود در عسل به رودی جذب بدن شده و به قلب و بافت ها می رسند ،

در صورتی که شربت قند معمولی ( ساکارز ) مدتی در روده مانده تا تبدیل به قندهای ساده

( گلوکز و لوولز ) شده و جذب بدن گشته و انرژی تولید نماید .

  • عسل جوان
  • ۰
  • ۰

درمان زخم های دهانی با بره موم

طبق تحقیقات انجام شده در انگلستان در سال 1995 توسط فیلیپ واندر

با استفاده از عصاره بره موم 50 درصد ، زخم های دهانی ،

آسیب های دندانی و ضایعات التهابی و زخم های دردناک را درمان کرده است .

در این درما ن عصاره بره موم به صورت مستقیم و روزی چند بار

روی نواحی دردناک و زخم ها مالیده شد و زخم ها در عرض دو روز بهبود یافتند .

پماد بره موم و وازلین برای درما ن زخم ها و سوختگی ها

برای تهیه این پماد باید الکل یا گلیکول موجود در عصاره را تبخیر کنید

تا بتوانید عصاره ی کنسانتره تولید کنید . شما می توانید

این کار را با گرم کردن آرام عصاره در بن ماری ( ظرف محتوی عصاره در ظرف آب گرم ) انجام دهید

تا موقعی که به ماده ای با قوام و چسبناک تبدیا شود . شما نمی توانید مایع را به پودر خشک تبدیل کنید .

عصاره غلیظ به دست آمده را به آرامی با وازلین به نسبت یک سهم بره موم و

20 سهم وازلین در صورت استفاده از عصاره الکلی و یک سهم به 10 سهم وازلین

در صورت استفاده از عصاره ی گلیکولی مخلوط نمایید .

باز هم کمی گرما که از طریق بن ماری فراهم می شود مفید خواهد بود .

بره موم

پماد را با دست یا مخلوط کن برقی خوب مخلوط کنید .

این پماد را برای درمان زخم ها ، سوختگی ها و آبسه استفاده کنید و تا بهبودی کامل ادامه دهید .

تقویت و شادابی پوست با روغن ماساژ بره موم

تقویت و شادابی پوست با روغن ماساژ بره موم

یک سهم عصاره بره موم را با دو سهم روغن پایه ( آفتابگردان ، زیتون ، کنجد یا بادام شیرین )

و 20 سهم از هر نوع روغن ماساژ سنتی مخلوط کنید .

وقتی این پماد بر پوست مالیده می شود تاثیر جوان کننده و تقویت کننده پدید می آورد .

 

  • عسل جوان
  • ۰
  • ۰

آپی توریسم ؛ گردشگری زنبور عسل

در این مطلب نگاهی به وضعیت آپی توریسم ؛ گردشگری زنبورعسل در ایران می اندازیم .

گردشگری زنبور عسل ، شکلی از گردشگری است که با فرهنگ و

سنت های جوامع روستایی سر و کار دارد و می تواند

به عنوان یکی از پایدار ترین روش های توسعه گردشگری در نظر گرفته شود .

فعالیت های گردشگری زنبور عسل شامل بازدید از زنبورستان ها ،

موزه ها در هوای آزاد و موزه های زنبور عسل است

که در آن گردشگران فرصت مشاهده کار پرورش دهنده ی زنبور عسل ،

روش ساخت عسل ،خواص و ویژگی های آن ها ،

کشف اطلاعات در مورد محصولات زنبور عسل ، تماشای نحوه زندگی کلنی زنبور عسل ،

شناخت همبستگی زیست محیطی بین انسان و زنبور عسل را پیدا می نمایند .

واژه های کلیدی : زنبورستان ، گردشگری زنبور عسل  ، مزرعه آموزشی ، اکوتوریسم ، گردشگری پایدار .

آپی توریسم

تور گردشگری زنبور عسل(آپی توریسم )

صنعت زنبورداری ایران از نظر میزان تولید عسل و تعداد مزارع تولید عسل

در بین 10 کشور اول جهان قرا دارد . بر اساس آمارنامه وزارت جهاد کشاورزی (1394) ،

تعداد کندوهای زنبورستان های کشور 6693937 کندو بوده که در مجموع  77.393 هزار

تن عسل تولید کرده اند . با توجه به گشتره مناسب مزارع زنبور عسل در کشور ،

برنامه ریزی گردشگری برای استفاده از این فرصت مغفول مانده ضروری می نماید .

گردشگری زنبورستان واجد عملکردهای آموزشی ،  برگزاری تور ،

ارتقاء سلامت و درمان اجتماعی می باشد و قابلیت برنامه ریزی و هدف گذاری در تمام طیف های سنی را دارد .

جاذبه های گردشگری زنبورستان

کارگاه های آموزشی

بازدید از باغ های گیاهان مولد عسل

درمان

پخت و پز با عسل

شرایط بسیار مناسب جغرافیای و اقلیمی کشور ایران سبب شده است

که رتبه جهانی تولید عسل ایران بین ده رتبه برتر جهان قرار گیرد .

آپی توریسم ؛ گردشگری زنبور عسل

با توجه به پراکنش بسیار مناسب مزارع زنبورعسل و قابلیت های توسعه ای

کشاورزی و گردشگری این مناطق ، گردشگری مزارع زنبور عسل به عنوان گردشگری جایگزین معرفی شد .

بازدید از این جاذبه های گردشگری در قالب تور های تفریحی و آموزشی

یک روزه و چند روزه علاوه بر آشنایی هر چه بیشتر علاقه مندان با تولیدو فرآیند استحصال عسل ،

امکان دسترسی هر چه بهتر مردم با غذای سالم و انرژی بخشی به نام عسل را بسیار آسان می نماید .

گردشگری زنبور عسل فرصتی برای رشد و پویایی مناطق روستایی و

ایجاد مشاغل جدید گردشگری و متعاقب آن توسعه زیرساخت ها ،

توسعه درون زا مناطق روستایی ایجاد می شود . تاکید بر مصرف

غذای سالم و استفاده از عسل در سفره غذای خانواده از مهم ترین دست آوردهایی است

که در کنار اشتغال زایی جامعه محلی و درآمد زایی این بخش محقق می شود .

از منظر پژوهش ، می توان گفت که توسعه مطلوب گردشگری زنبور عسل

نیازمند حمایت های دولت ها و سازمان های مسئول برای توسعه مناطق روستایی است .

 

  • عسل جوان
  • ۰
  • ۰

درمان لکه های سفید پوست

تخم شاهی را کوبیده و با عسل مخلوط نموده و بر روی لکه ها قرار دهید .

این عمل را روزی یکبار تا بهبودی کامل ادامه دهید .

شفاف شدن و رفع لکه های پوست

روش های درمان

*سه قسمت آب شاهی را با یک قسمت عسل ترکیب کرده و خوب به هم بزنید

تا به صورت مایعی یک دست درآید .

سپس به وسیله یک تکه ی پنبه تمیز صورت خود را با این محلول صبح و شب بشویید و بگذارید خشک شود .

بعد آن را با آب و صابون بشویید .

درمان لکه های سفید پوست

تقویت پوست (درمان لکه های سفید پوست)

*متخصصین رژیم درمانی کشورمان استفاده از عسل

و آبلیمو را برای لطافت و شفافیت پوست توصیه می کنند .

*برای رفع جوش های پوستی برگ گلرنگ را با عسل مخلوط کرده روی پوست به صورت ضماد بگذارید .

رفع زخم های چرکی و کک و مک

روش های درمان

*سه قاشق سوپ خوری عسل و یک قاشق چای خوری دارچین را با هم مخلوط نموده و خمیر حاصل را قبل از خواب بر روی جوش های پوست مالیده و صبح روز بعد با آب گرم بشویید . چنانچه این کار را به مدت دو هفته و هر روز انجام دهید تا حدود زیادی جوش های پوست از بین می روند .

*کوبیده دارچین با عسل ، زخم های چرکی را خشک کرده و کک و مک را پاک می کند .

*250 گرم عسل ، آب یک عدد لیمو ترش ، 60 میلی لیتر گیلیسیرین و 60 میثلی لیتر الکل 70 درجه را با یکدیگر مخلوط کنید . هر شب آن را به کک و مک ها بمالید و صبح روز بعد با آب ولرم بشویید .

*پودر کتیرا را با عسل مخلوط نموده و روی صورت بمالید کک و مک را پاک می کند .

امولسیون عسل برای درمان آکنه

از دیرباز عسل برای درمان آلودگی های پوستی وآکنه استفاده می شده است .

اگر آن را به صورت امولسیون استفاده کنید ، منافذ به وجود آمده از آکنه را درمان می کند و پوست مجددا صاف و نرم می شود .

طرز تهیه و روش مصرف

شیر و عسل را به مقدار مساوی مخلوط کنید و آب یک عدد لیموترش را به آن اضافه نمایید

و کاملا آن ها را با یکدیگر مخلوط سازید . با مخلوط به دست آمده ، هر روز صبح و شب پوست را آغشته نمایید .

و صبح ها صورتتان را با آب ولرم بشویید .

  • عسل جوان